ROBOTIX 1

Introducció a la robòtica i la programació amb materials LEGO education.

WEDO 1.0

El kit LEGO Education WeDo 1.0 és una eina educativa que introdueix els nens en la robòtica i la programació mitjançant la construcció de models mecànics simples. Amb sensors, motors i peces de construcció LEGO, els nens aprenen conceptes bàsics de ciència i tecnologia mentre segueixen instruccions per a construir i programar diversos projectes. Aquest kit fomenta l’aprenentatge pràctic, la resolució de problemes i la creativitat, proporcionant una introducció divertida i educativa al món de la robòtica.

WEDO 2.0

El kit LEGO Education WeDo 2.0 és una eina educativa avançada que permet als nens explorar la robòtica i la programació mitjançant la construcció i el control de models interactius. Amb sensors, motors i programació visual simple, els nens poden crear i animar els seus propis robots mentre aprenen conceptes avançats de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques. Aquest kit fomenta l’aprenentatge actiu i la resolució de problemes, oferint als nens una experiència divertida i enriquidora en el camp de la robòtica educativa.

SPIKE ESSENCIAL

El kit LEGO Education Spike Essential és una eina educativa innovadora que permet als estudiants explorar la robòtica i la programació de manera interactiva. Amb sensors, motors i programació visual, els estudiants poden crear una gran varietat de projectes des de robots simples fins a solucions més complexes. Aquest kit fomenta la creativitat, la resolució de problemes i les habilitats de pensament crític, proporcionant una experiència d’aprenentatge enriquidora en els camps de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques.

Màquines Simples i motoritzades

El conjunt de Màquines Simples i Motoritzades de LEGO Education és una eina educativa que permet als estudiants explorar els principis de la mecànica i l’enginyeria mitjançant la construcció de màquines simples i motoritzades. Amb peces de construcció LEGO, motors i altres components, els estudiants poden crear i experimentar amb una varietat de dispositius mecànics que il·lustren conceptes com ara forces, moviment i transmissió de potència. Aquest conjunt fomenta l’aprenentatge pràctic, la resolució de problemes i el pensament crític, oferint als estudiants una experiència d’aprenentatge interactiva i divertida en el camp de l’enginyeria i la tecnologia.

MAKEY MAKEY

Makey Makey és una eina educativa innovadora que permet als estudiants convertir qualsevol objecte en un dispositiu d’entrada per a ordinadors. Mitjançant la connexió del Makey Makey al dispositiu i a objectes conductors d’electricitat, com fruites, metalls o materials conductors, els estudiants poden crear controls interactius únics per a jocs, presentacions i altres aplicacions informàtiques. Aquest dispositiu fomenta la creativitat, l’experimentació i l’aprenentatge pràctic, proporcionant una manera divertida i accessible d’explorar els conceptes de circuits elèctrics i interfícies d’usuari.

CODE.ORG

Code.org és una plataforma educativa en línia que ofereix recursos per ensenyar programació informàtica a estudiants de tots els nivells educatius. Amb l’ús de tutorials interactius, jocs i activitats, Code.org introdueix conceptes de programació d’una manera divertida i accessible. A través dels seus cursos, els estudiants poden aprendre a crear codi, resoldre problemes i desenvolupar habilitats de pensament computacional.

 
 
PARTICIPACIÓ A LA

WEDOPARTY

La nostra exhibició anual de robòtica per tots els nostres infants!