ROBOTIX 2

Robòtica i programació avançada utilitzant Spike Prime o LEGO Mindstorms EV3

MINDSTORMS EV3

Lego Mindstorms EV3 és un conjunt educatiu que permet als estudiants aprendre robòtica i programació. Amb sensors, motors i peces de construcció Lego, els estudiants poden construir robots personalitzats i programar-los per realitzar diverses tasques. A través de l’ús del software EV3, els estudiants aprenen a codificar els seus robots per a moviments, sensors i interaccions amb l’entorn. Aquest conjunt fomenta l’aprenentatge pràctic, la resolució de problemes i el pensament crític, oferint una experiència immersiva en ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques.

SPIKE PRIME

Spike Prime és un kit educatiu que ofereix una introducció immersiva a la robòtica, la programació i l’enginyeria per als estudiants. Amb sensors, motors, i blocs de construcció, els estudiants poden crear robots i altres dispositius interactius. Utilitzant el software intuitiu de Spike, els estudiants aprenen a programar els seus robots per realitzar tasques i resoldre problemes. Aquest kit fomenta la creativitat, la col·laboració i les habilitats de resolució de problemes, oferint una experiència d’aprenentatge enriquidora en els àmbits de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques.

MAKEY MAKEY

Makey Makey és una eina educativa innovadora que permet als estudiants convertir qualsevol objecte en un dispositiu d’entrada per a ordinadors. Mitjançant la connexió del Makey Makey al dispositiu i a objectes conductors d’electricitat, com fruites, metalls o materials conductors, els estudiants poden crear controls interactius únics per a jocs, presentacions i altres aplicacions informàtiques. Aquest dispositiu fomenta la creativitat, l’experimentació i l’aprenentatge pràctic, proporcionant una manera divertida i accessible d’explorar els conceptes de circuits elèctrics i interfícies d’usuari.

CODE.ORG

Code.org és una plataforma educativa en línia que ofereix recursos per ensenyar programació informàtica a estudiants de tots els nivells educatius. Amb l’ús de tutorials interactius, jocs i activitats, Code.org introdueix conceptes de programació d’una manera divertida i accessible. A través dels seus cursos, els estudiants poden aprendre a crear codi, resoldre problemes i desenvolupar habilitats de pensament computacional.

 
 
PARTICIPACIÓ A LA

MINDSTORMS PARTY

Els nostres grups de Robotix 2 participen a final de curs a la nostra pròpia competició anual de robòtica. La Mindstorms Party.